Waarom raken we gasten in het hart? Onthaasten, ontmoeten, ontdekken

Je vindt een plek om <br>te onthaasten

Je vindt een plek om
te onthaasten

Weg van de drukte van je stad, uit de sleur van je werk en op afstand van je dagelijkse beslommeringen vormt De Ruigenhof een oase van rust. De atmosfeer van frisgroene weilanden, tsjilpende watervogels en deinende veengrond prikkelt je zintuigen en zal ook jou goed doen. Haal diep adem, laat de stress los en onthaast!

Je krijgt de tijd om <br>elkaar te ontmoeten

Je krijgt de tijd om
elkaar te ontmoeten

Quality time doorbrengen met je partner, (klein)kinderen, familie of vrienden. Hoe vaak kom jij daar nog aan toe? De Ruigenhof biedt je een plek waar je echt even samen kunt zijn. Heerlijk tafelen, borrelen en bijpraten. Omdat er wat te vieren valt, omdat het nu nog kan of gewoon zomaar. Ontmoet elkaar en bezorg jezelf en je dierbaren een herinnering voor het leven!

Je treft een omgeving <br>om te ontdekken

Je treft een omgeving
om te ontdekken

De toegangspoort tot Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt tegenover De Ruigenhof. Je fietst, wandelt of vaart dit wonderschone decor van meren, sloten, bossen en riet zo tegemoet! Om de hoek liggen de feeërieke waterdorpen Giethoorn, Dwarsgracht en Belt-Schutsloot, de culinaire Zuiderzeestadjes Vollenhove en Blokzijl en de historische Hanzesteden Zwolle, Kampen en Hasselt.

Onthaasten, ontmoeten, ontdekken!

Hoe raken we gasten
in het hart?

Met een persoonlijke benadering!

Een verblijf op De Ruigenhof mag dan op basis van zelfverzorging zijn, daar omheen doen we er alles aan om jou met een persoonlijke benadering een onvergetelijke tijd te bezorgen. Een e-mail met info en tips voorafgaand aan je verblijf, een rondleiding bij aankomst, een welkomstkaartje met lokale lekkernij en altijd klaarstaan als je vragen of hulp nodig hebt. Voor ons is het vanzelfsprekend.

Met een authentieke sfeer

Aan onze rondreis door Europa hielden we een sterke voorkeur voor overnachtingen in boutique stijl over. Charme, elegantie en intimiteit vind je daarom in De Ruigenhof overal terug. Van jukebox uit Frankrijk tot wijnkist uit Letland en van Kroonbank uit Denemarken tot lessenaar uit Duitsland. Op zoek naar een authentieke sfeer was geen brocante markt ons te ver weg.

Met een luxe standaard

Tot voor kort was De Ruigenhof een bed & breakfast. Al die tijd werden we gewaardeerd met de hoogst mogelijke Vijf Tulpen-classificatie voor comfort en service. Die standaard ervaar je nog altijd! Boxspringbedden, regendouches, bubbelbaden, airconditioning, led tv’s. Wie bij ons te gast is, slaapt, leeft en baadt in alle opzichten in luxe.

Hoe raken we gasten in het hart?