De Ruigenhof Raakt je in het hart
van Nationaal Park
Weerribben-Wieden!

De geur van vers gemaaid gras, het geluid van wuivend riet of de aanblik van overvliegende reigers. Op De Ruigenhof sta je van ochtenddauw tot avondrood in verbinding met de natuur van Nationaal Park Weerribben- Wieden en elkaar. In combinatie met de authentieke high-end sfeer van een volledig gerenoveerde boerderij uit 1928 zorgt het voor een beleving die je raakt in het hart. Wil jij je hoofd tot rust brengen in de Kop van Overijssel? Ook jou treffen we graag!

Raakt je in het hart van Nationaal Park Weerribben-Wieden!
Brengt je hoofd tot rust in de Kop van Overijssel

Wie raken gasten in het hart? Een toegewijde
gastheer en -vrouw

Even voorstellen! Wij zijn Hans en Brenda Bogaard. Als toegewijde gastheer en -vrouw leven we op De Ruigenhof onze droom. Die ontstond decennia geleden toen we elke vakantie doorbrachten op karakteristieke verblijfplaatsen in Europa. Al die B&B’s, landhuizen en residenties inspireerden ons om zelf zo’n authentieke locatie te runnen. Onze zoektocht leidde ons in 2008 naar Sint-Jansklooster. Op slag verliefd waren we op de potentie van een vervallen boerderij en haar streekeigen erf. Dik zes jaar duurde het om alles in eigen beheer te renoveren. Tijd, aandacht en liefde die je voelt, tot in detail!

Een toegewijde gastheer en -vrouw

Welke gasten raken we in het hart? Families, gezinnen, vriendengroepen en stellen

De Ruigenhof is een ideale verblijfplaats voor gezelschappen tot 10 personen. Hele families, grote gezinnen, bevriende koppels met kinderen en vriendengroepen (30+) resideren bij ons op basis van zelfverzorging. Ook jullie kunnen je een week, midweek of weekeind onderdompelen in rust, ruimte en ontspanning. Geniet er even geen grotere groep van onze luxe en comfortabele boerderij? Dan heten we stellen van harte welkom. Voor jou en je partner staan dan de vertrekken met zowel een eigen keuken als badkamer ter beschikking!

Families, gezinnen, vriendengroepen en stellen

Wat raakt gasten in het hart? De combinatie van
groepsruimtes en
exclusieve kamers

Als groepsresidentie herbergt De Ruigenhof het beste van twee werelden. Een gezamenlijke keuken en woonkamer bieden alle gelegenheid voor een gezellig samenzijn in de groepsruimtes. Terwijl vijf exclusieve kamers met eigen luxe badkamer de mogelijkheid geven om je even terug te trekken. Ook een tuin met meerdere terrassen en een speelveld voor de kinderen draagt tijdens jullie verblijf bij aan de ideale balans tussen sociale en privé-momenten.

De combinatie van groepsruimtes en exclusieve kamers De combinatie van groepsruimtes en exclusieve kamers