Home » Ruigenhof » Vijf tulpen classificatie voor Ruigenhof Bed & Breakfast

Vijf tulpen classificatie voor Ruigenhof Bed & Breakfast

19 januari 2017 Ruigenhof

Eind 2016 is Ruigenhof Bed & Breakfast in Sint Jansklooster officieel ingedeeld in de klasse van vijf tulpen. Dit is de hoogste klasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Ruigenhof Bed & Breakfast ontving de vijf tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.
“Een bed & breakfast met vijf tulpen biedt voorzieningen, service en kwaliteit van topniveau. De inrichting is tot in de puntjes verzorgd en de eigenaar haalt alles uit de kast om de gast een fantastisch verblijf te bezorgen. Daarnaast is er veel privacy, want B&B’s in deze klasse hebben altijd privé-sanitair bij de gastenkamers en vaak ook een eigen entree”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest:

Ruigenhof Bed & Breakfast is een mooie verbouwde boerderij uit begin vorige eeuw, waar 6 jaar noeste arbeid hebben geleid tot 4 prachtige gastenkamers, een ontbijtruimte en meerdere gemeenschappelijke ruimtes. Bij de bouw zijn de oude elementen goed geïntegreerd en gecombineerd met de moderne faciliteiten. Alle kamers zien er goed verzorgd uit. In de gezellige ontbijtruimte kunnen ook food & health artikelen gekocht worden. De B&B is gelegen in een streek waarbij in alle seizoenen verschillende activiteiten ondernomen kunnen worden. Veel water, Giethoorn op steenworp afstand en uiteraard het uitgestrekte natuurgebied.


Avatar foto
ruigenhof

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *