Home » Gezamenlijke ruimtes en tuin

Gezamenlijke ruimtes en tuin

Ontbijt-, loungeruimte en keuken

Op de begane grond op de voormalige deel met de stalraampjes is een gezamenlijke keuken en ontbijtruimte ingericht. In de ochtend staat uw ontbijt met (h)eerlijke producten klaar in de koelkast, met iedere dag verse broodjes. Kunt u lekker op uw eigen moment ontbijten. En u bepaalt zelf of u op de kamer eet of in de ontbijtruimte. Uiteraard is het ook mogelijk om bij mooi weer buiten een plekje te zoeken.

Op de vide bevindt zich de loungeruimte waar tijdschriften klaarliggen en u lekker in een van de fauteuils kunt neerzakken met een goed boek.

Tuin en terras

Ruigenhof Bed & Breakfast heeft een ruim erf dat in de laatste jaren opnieuw is ingericht met elementen die karakteristiek zijn voor het boerenerf. Zoals een boomgaard, een grote moestuin en een weide voor onze twee landgeiten. In de grote, rustig gelegen tuin met verschillende terrassen kunt u altijd een plekje naar uw zin vinden. Lekker in de zon, beschut uit de wind of op een plekje in de schaduw onder de boom. Hier kunt u aan het eind van de dag genieten van de ondergaande zon.