Home » Familie- en groepsverblijf

Familie- en groepsverblijf

De Ruigenhof is volledig privé af te huren als luxe groepsaccommodatie voor maximaal 10 personen. De voormalige boerderij is uitermate geschikt voor grotere of meerdere gezinnen, voor een familieweekend of voor een gezellig vriendenweekend.

In het achterhuis van onze boerderij bevindt zich de groepsaccommodatie. Er zijn vier luxe comfortabele, authentieke slaapkamers met eigen badkamer met regendouche. Eén van de slaapkamers heeft als extra een bubbelbad. Er kunnen twee extra bedden worden bijgeplaatst, zodat de accommodatie geschikt is voor 10 personen. Door de eigen entree en faciliteiten heeft u uw eigen privacy. Op de benedenverdieping bevindt zich 1 slaapkamer, geschikt voor bijvoorbeeld opa en oma. De keuken is voorzien van alle gemakken en grenst aan de gezellige eetruimte. Achter op de deel is een ruime loungeruimte met tv. Op de 1e verdieping een knusse lounge vide en de overige 3 slaapkamers. Het unieke van deze kamers is de slaapvide met daaronder de badkamer en een gezellig zitje. Alle kamers beschikken over tv en de kamers boven zijn voorzien van airco. Op de benedenverdieping zijn een extra douche en 2 toiletten gelegen.

In de ruime landelijke tuin met boomgaard zijn diverse terrassen met zitjes. Voor de kinderen is er een gedeeld speelveld met trampoline, schommel en speelhuisje.

De accommodatie kan per weekend, lang weekend, midweek of week worden gehuurd.

Onze accommodatie wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren, studenten, voetbalteams enz.